8 Slapende mannen…

20 April

Het is  een spannende dag, 8 van mijn opvangkanjers worden vandaag gecastreerd. Deze mannen zijn gelukkig allemaal al gereserveerd dus verzekerd van een stralende toekomst met vriendin. Over een paar weken komen deze aanstaande baasjes een zeugje of zeugjes halen voor bij hun gecastreerde kanjer.

Ik stop de mannen stuk voor stuk in hun mandje en vertel ze da het maar een fluitje van een cent is   Voor mij makkelijk praten natuurlijk…….

Bij dierenarts praktijk Maarssen word ik zoals normaal hartelijk ontvangen. We nemen de leeftijden en de namen door van de patienten en ik laat ze met een gerust hart achter. Eenmaal thuis maak ik de verblijven goed schoon en ontsmet de spulletjes in het hok. Badmatten als ondergrond zodat er geen vezeltjes in de wondjes kunnen komen.  Nu maar wachten op het telefoontje dat de mannen klaar zijn.

Eind van de ochtend krijg ik een berichtje dat de mannen klaar zijn en er geen bijzonderheden zijn. De mannen liggen bij te komen van hun operatie. Ik laat de aanstaande baasjes weten dat hun nieuwe vriendje de operatie goed doorstaan hebben.

Eind van de middag haal ik de nog wat duffe mannen op. Alles ziet er netjes uit en sommige worden al weer actief op het moment dat ze in hun verblijf terug zijn. Nu maar lekker uitrusten, morgen weer een nieuwe dag maar dan wel  zonder……