Afstand doen van uw cavia.

Afstand doen van uw cavia’s

Misschien bent u al een tijdje aan het aarzelen………. Afstand van je dier moeten doen is altijd heel verdrietig! Er kunnen diverse redenen zijn. U kiest in het belang van het dier om hem of haar naar de opvang te brengen. Hoe schrijnend het ook is er moet een passende oplossing komen.

Wij stellen geen moeilijke vragen en veroordelen niemand!!!

U en de cavia’s hebben niet voor deze situatie gekozen. Wij vangen uw cavia’s liefdevol op. Als de cavia’s in goede conditie zijn herplaatsen we ze weer. Wij houden contact met onze adoptanten en vragen hen om ons op de hoogte te houden. Komt er een foto door dan sturen wij die weer door naar u.

Cavia’s met een rugzakje…..

Sommige cavia’s hebben een gezondheidsprobleem ook dit is voor ons geen reden om de cavia niet op te nemen!! Wij vernemen wel graag wat er precies aan de hand is met de cavia. Hoe meer info wij hebben hoe makkelijker wij de cavia kunnen helpen.

Drachtige cavia’s

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Ons vriendelijke cavia volk is erg vruchtbaar en er komen dan ook vaak drachtige cavia’s binnen. Ook dit is geen probleem! Ook deze dames zijn welkom. Maar ook hier bij geld hoe meer info we hebben hoe beter we de cavia kunnen helpen.

Om een lang verhaal kort te sluiten…..

Neem contact met ons op en samen zoeken we naar een passende oplossing. Wacht niet te lang met contact opnemen de zomermaanden zal de opvang veel cavia’s binnen krijgen. Dan zal er misschien een wachttijd zijn met inbrengen…….