Skinny cavia’s

. Deze pagina is 16 Mei ge-update!

Deze leuke, mooie, lieve kale rakkers zoeken een heerlijk warm plekje met veel lekkere groentjes en brokjes waar ze energie uit kunnen halen om zich warm te houden. Skinny cavia’s zijn super leuk maar hebben wel wat extra zorg nodig dan gewone cavia’s lees de skinny pagina even door.

 


Pleeggezin:

Onze skinny’s logeren bij Linda. Linda is ook de dame die uit liefde voor onze opvang kanjers de stoffen huisjes/ tunnels / mutsen ed maakt. Ze worden de tijd dat ze in de opvang verblijven heerlijk door haar verwend. Helaas komen er veel cavia’s binnen en kunnen we niet iedere cavia een leven in de opvang bieden. We zoeken dus voor deze kanjers serieuze mensen die weten wat het inhoud om de zorg te bieden voor deze bijzondere caafjes. skinny pagina

Adoptie kosten

Aan het adopteren van cavia’s zijn kosten verbonden. Het onderhoud  en de medische kosten van alle afstandsdieren zijn de afgelopen maanden / jaar  enorm omhoog gegaan! Wij proberen tot nu toe onze adoptie bijdrage niet te verhogen. Een liefdevolle plek bij u in de woonkamer vinden wij het belangrijkste! Al is het financieel een enorme uitdaging om rond te komen….