Bezoek graag op afspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om bij onze opvang cavia’s te komen kijken! Maar bezoek graag op afspraak… Wilt u afstand doen van uw cavia’s dan vragen wij u een mail of whatsapp  te sturen met daar in zo veel mogelijk info over uw afstand cavia!  Wij nemen dan zsm contact op en plannen dan een afspraak in.

Wij hebben diverse cavia’s die hun maatje verloren zijn en graag weer gekoppeld worden aan een vriendje of vriendinnetje. Ook zijn er ook koppeltjes cavia’s die een liefdevol thuis zoeken. 

  • 2 zeugjes
  • 2 beertjes (stabiel koppel)
  • Gecastreerd beertje met een of meerdere zeugjes

informeer eerst even of er wel cavia’s zijn om uit te plaatsen!!

Al onze cavia’s komen uit afstand en hebben dus een verleden achter de rug. Het is dus niet zo dat iedere cavia gek is op knuffelen en vol vertrouwen op zijn nieuwe baasjes af rent. Ga er van uit dat het socialiseren van de opvang cavia’s weken in beslag neemt. Bespreek dit ook met uw kinderen.  Dit om teleurstellingen te voorkomen!!

Kijken kan 7 dagen in de week tijdens onze openingstijden. Wilt u echt info over de cavia’s die evt  geadopteerd mogen worden dan bezoek graag op afspraak. U kunt een afspraak maken via het kopje contact. We pannen dan een afspraak in zodat we rustig de tijd hebben om het een en ander door te spreken en evt vragen te beantwoorden. 

Afstand doen van een dier is altijd moeilijk en soms een keuze waar niet vrijwillig voor gekozen word. Denk hierbij aan allergieën / ziekte of financiële problemen. Of gewoon een verkeerde keuze.  De zorg voor een dier word vaak onderschat.  Wij veroordelen niemand en respecteren het alleen maar dat er voor de dieren een passende oplossing word gezocht.

Neem contact met ons op en wij beantwoorden zsm