Bezoek graag op afspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om bij onze opvang cavia’s te komen kijken! Maar bezoek graag op afspraak… Wilt u afstand doen van uw cavia’s dan vragen wij u een mail te sturen met daar in zo veel mogelijk info over uw afstand cavia!  Wij nemen dan zsm contact op en plannen dan een afspraak in.

Bent u opzoek naar een leuk koppel cavia’s, of is een van uw cavia’s overleden en wilt u een nieuw maatje voor uw cavia dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben cavia’s die om dezelfde reden afgestaan zijn dus ook graag weer gekoppeld willen worden aan een nieuw vriendje of vriendinnetje. Ook dan bent u natuurlijk ook van harte welkom!

Kijken kan 7 dagen in de week tijdens onze openingstijden. Wilt u echt info over de cavia’s die evt  geadopteerd mogen worden dan bezoek graag op afspraak. U kunt een afspraak maken via het kopje contact. We pannen dan een afspraak in zodat we rustig de tijd hebben om het een en ander door te spreken en evt vragen te beantwoorden. 

Afstand doen van een dier is altijd moeilijk en soms een keuze waar niet vrijwillig voor gekozen word. Denk hierbij aan allergieën of financiële problemen. Of gewoon een verkeerde keuze.  De zorg voor een dier word vaak onderschat.  Wij veroordelen niemand en respecteren het alleen maar dat er voor de dieren een passende oplossing word gezocht.

Neem contact met ons op en wij beantwoorden zsm