Cavia benodigdheden te koop.

Wij hebben ook Cavia benodigdheden te koop.

Heeft u besloten om cavia’s uit onze opvang te adopteren dan heeft u diverse spulletjes nodig!  U kunt er voor kiezen om dit in de winkel aan te schaffen, daar is veel keus en misschien bent u wel aan bepaalde maten qua hok gebonden.

Wij willen u er ook op wijzen dat wij uit afstand diverse hokken/ flessen / voerbakjes / reismandjes verkopen. Dit om onze opvang extra te ondersteunen. Cavia’s die binnen komen in eigenhok proberen we ook weer zo te herplaatsen. Soms is er al een ander groot verblijf bij de adoptant aanwezig en blijft het hok met toebehoren bij ons. Vandaar het kopje Cavia benodigdheden te koop.

Het is erg mooi om dieren die niet meer bij hun huidige eigenaar konden blijven te helpen aan een nieuw thuis. Wij doen dit graag en halen hier voldoening uit. De kosten die de opvang met zich mee brengt zijn vrij hoog denk hierbij aan voer / hooi / vitamine C / castraties / dierenartskosten/ antiparasitaire middelen het opknappen van zieke dieren. Wij vragen geen afstandskosten! Dit om het dumpen van dieren tegen te gaan……  Ook is er een percentage afstandsdieren die niet meer herplaatst kunnen worden. Cavia’s met een “rugzakje” of cavia’s die te oud zijn om te herplaatsen. Zij vinden een Forever Home bij ons!!

Door de cavia benodigdheden ter overname aan te bieden kunnen wij  weer een stukje van deze kosten te dekken!

Stuur even een mailtje met uw wensen, dan laten wij weten wat er evt beschikbaar is. Alle hokken en toebehoren zijn schoon en ontsmet dus veilig om te hergebruiken.