Contact

Wat leuk dat u contact op wil nemen met onze cavia opvang.

Met hart en ziel staan we voor onze opvang kanjers klaar. Dus zoekt u een betrouwbare opvang voor uw cavia’s dan denk ik dat u bij onze opvang aan het juiste adres bent. Onze dieren staan bij ons centraal. Wij denken in alle gevallen aan de de cavia’s op het moment dat we een nieuw thuis gaan zoeken voor ze. Komt er een passende plek voorbij dan gaan ze maar komt die niet dan blijven ze wat langer bij ons. Ik heb de cavia’s liever een paar weken langer in de opvang, dan dat we ze uitplaatsen en de cavia’s na een paar maanden weer terug zijn.

Wij vangen niet alleen maar cavia’s op! Alle dieren die niet meer in hun vertrouwde thuis situatie kunnen blijven vangen wij op. Denk hierbij aan landbouw huisdieren maar ook aan papegaaien, en andere huisdieren waar helaas niet meer voor gezorgd kan worden….

De dieren die door vele vergeten worden zijn bij ons welkom……

Wij zijn een opengestelde organisatie die mens en dier in hun waarde laten. Wij helpen u graag zo goed mogelijk verder. U bent misschien in een situatie terecht gekomen waardoor u niet meer verder kunt met de cavia’s……

Dit kan iedereen gebeuren! Wij oordelen niet maar denken in oplossingen.

Wij zijn per mail, whatsapp iedere dag te bereiken telefonisch doordeweeks tussen 10.00 en 11.00 uur.  (tenminste dit proberen wij!)  

Stuur gerust een 2e berichtje via whatsapp als u via de mail geen reactie krijgt….. het is enorm druk en de zorg voor de dieren gaat voor.

Het niet reageren is geen onwil! Er komen op diverse kanalen berichtjes en vragen binnen Telefoon, Whatsapp, Mail  Messenger, FB, Insta, Marktplaats. Soms schiet het er gewoon bij in.  .

0617080149

Telefonisch alleen bij spoed in de avonduren te bereiken.

Of mail naar: caviaopvang@ziggo.nl