Dierendonatie.nl

Wat een geweldige organisatie is Dieredonatie.nl

Cavia opvang Maarssen heeft vaak projecten op Dierendonatie.nl staan. Via deze stichting sparen wij d.m.v donatie’s van jullie, voor benodigdheden voor onze opvang cavia’s. Denk hier bij aan Voedingssupplementen, Schuilhuisjes, ice pods, Voeding / Kruiden, Antiparacitaire middelen, productie voor wondverzorging  en nog veel meer…..

Onze opvang vangt dieren op van uit het hele land zelfs mensen va Belgie komen hun dieren brengen….. We lossen het allemaal op en voor iedere caaf wacht ergens een gouden thuis maar zonder hulp van donateurs of van dit soort mooie initiatieven is het voor ons niet vol te houden. We zijn in bijna 2 jaar 1300 Cavia’s verder.  Vele genieten al weer van een liefdevol thuis.

Dat is ons doel!!! ♥

Maar bv ook aan de couveuse die we bij elkaar gespaard hebben en onze baby opvangers  / zieke en geopereerde dieren nu een veel betere kans hebben om te overleven. We zijn hier zo blij mee!!

Zoals jullie misschien al weten zijn wij een onderdeel van Kinderboerderij De Vechtse Hoeve. Wij vangen niet alleen cavia’s op…..

Neem maar eens een kijkje op onze andere site www.kinderboerderijdevechtsehoeve.nl