Dumpen is niet nodig!!

Soms lopen bepaalde situatie’s uit de hand…….

Heb je cavia’s en is je hobby, fokkerij misschien enorm uit de hand gelopen? Dan heb je waarschijnlijk hulp nodig! Wij helpen u en de cavia’s dan ook graag!!!

Bij ons zijn afstand kosten niet verplicht, we zijn blij met een vrijwillige bijdragen…. Maar we zijn nog veel blijer als u ons in vertrouwen neemt en ons u en uw cavia’s laat helpen.

We vangen de cavia’s graag op ook als dit grotere aantallen zijn. De beertjes laten wij castreren en evt drachtige zeugjes mogen bij ons hun nestje krijgen. Zijn er medische problemen dan zal onze dierenarts helpen. Het zal de cavia’s aan niets ontbreken!!

Hoe sneller u schakelt hoe beter we kunnen helpen. Ook als de dieren drachtig zijn of huidproblemen hebben zullen we ze niet weigeren! Wij zijn discreet en u hoeft niet bang te zijn dat we moeilijke vragen gaan stellen.

Omdat wij geen afstandskosten vragen hopen we het dumpen van cavia’s tegen te gaan! Een cavia in de vrije natuur loslaten is geen optie, dit overleeft hij niet! Cavia’s aanbieden als voederdieren is vast ook geen oplossing waar u een goed gevoel aan over houd……..

Twijfel niet en stuur een whatsapp / of bel ons.

Samen zoeken we naar een passende oplossing!!