Eemland Diervoeders Soest

Steeds meer dierenwinkels / tuincentra’s kiezen er voor om geen jonge dieren meer te verkopen maar richten zich op de opvang. Deze keus maakte Eemland Dierenvoeders jaren geleden ook.

Hoeveel meer voldoening haal je uit het herplaatsen van dieren die een 2e kans verdienen op een liefdevol thuis. Baby cavia’s zijn geweldig maar die worden ook weer groot… De opvangen zitten vol, gun deze dieren ook weer een liefdevol thuis.

Eemland diervoeders

Eemland Diervoeders werkte net als Welkoop Wijk bij Duurstede samen met de Caviaopvang uit Nieuwegein. Toen zij hoorde dat wij in de opvang gestart waren zijn we in gesprek gegaan en is er een mooie samenwerking tot stand gekomen.  Een paar van onze opvangcavia’s verblijven daar in een prachtig ruim hok, en ravotten er heerlijk op los.  Op deze manier brengt Eemland Diervoeders onze opvang onder de aandacht bij hun klanten. Hoe leuk is het niet om 2 van deze kanjers via deze weg te adopteren.

Wij zijn enorm blij met deze samenwerking!

Eemland Diervoeders

Birkstraat 125a
3768 HE  Soest
033 – 461 87 14
info@eemlanddiervoeders.nl

Alles voor je huisdier vind je bij Eemland Diervoeders in Soest

Eemland Diervoeders is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Onze winkel is makkelijk bereikbaar tussen Amersfoort en Soest, je kunt gratis parkeren en winkelen in een zeer ruime winkel met werkelijk alles voor je dier! Je kunt bij ons terecht voor groot- en kleinverpakkingen voeding voor hond, kat, paard, vogel en knaagdier en alle denkbare benodigdheden en accessoires. Wij hebben deskundigheid, service en persoonlijke klantbenadering hoog in het vaandel staan. Bovendien hebben wij een eigen Pets Health dierenkliniek, met een volwaardige diergeneeskundige dienstverlening!