Lopend project! Helpt u mee??

Zo af en toe starten wij bij Dierendonatie.nl een project…. Deze geweldige organisatie helpt dieren hulp instantie’s om te sparen voor een project. Naast de vele cavia’s die wij per jaar kosteloos opvangen zijn wij een opvang voor nog veel meer dieren. Cavia opvang Maarssen is een onderdeel van kinderboerderij De Vechtse Hoeve.

Wij zijn geen standaard kinderboerderij! Wij zijn de enige kinderboerderij in Nederland waarvan het dierenbestand bestaat uit 90% afstandsdieren. Dieren die hun vertrouwde thuis moesten verlaten om wat voor een reden dan ook……

Omdat we vaak te maken hebben met zieke dieren of dieren die al vroeg hun moeder moeten missen is een couveuse iets wat onze zorg enorm zou kunnen ondersteunen! Helaas is het aanschaffen van een couveuse een grote kostenpost die we eigenlijk nu niet kunnen realiseren…… Dankzij Dierendonatie.nl konden wij een donatie actie starten……… Het is een groot project maar we gaan er voor!!!

Heeft u een groot hart voor dieren die buiten de bootvallen dan is deze donatie actie misschien een leuk project om ons te steunen. Wij en vele afstandsdieren zullen u dankbaar zijn. Samen maken we het verschil, voor hen die door vele vergeten worden.

Couveuse voor de zieke en zwakke dieren in de opvang bij Kinderboerderij de Vechtse Hoeve