Skinny cavia’s

. Deze pagina is Maandag 18 Oktober ge-update!

Deze leuke, mooie, lieve kale rakkers zoeken een heerlijk warm plekje met veel lekkere groentjes en brokjes waar ze energie uit kunnen halen om zich warm te houden. Skinny cavia’s zijn super leuk maar hebben wel wat extra zorg nodig dan gewone cavia’s lees de skinny pagina even door.


Dolfje is een weerwolfje, een weerwolfje houd in 50% skinny cavia en 50% behaarde cavia. De vacht van een weerwolfje is dus niet goed ontwikkeld, dit komt omdat een skinny cavia geen of minder haarschachten heeft. Dit zie je bij de weerwolfjes dus terug komen…..

Er is wel haar maar lang niet genoeg om zijn vachtje sluitend te maken. Deze dame is Februari 2020 geboren. Het is een lieve cavia die dol is op eten! Ze mag geplaatst worden bij een ander zeugje of gezellige castraat. Wij willen niet dat er met de cavia’s uit de opvang gefokt word.


Super mooie skinny beer Choco

Deze mooie lieve super knappe man moet eerst nog gecastreerd worden voor dat hij mag verhuizen. Choco is een prachtige skinny beer die vriendelijk is en enorm nieuwsgierig. Helaas kan deze kanjer niet samen met zijn kooigenootje Browney. Ze kunnen elkaar niet luchten of zien….

Dus zijn we op zoek naar een onderdanig zeugje of grote ruimte met meerdere zeugjes. Het is een echte casanova.

Ook voor Choco hebben wij natuurlijk een leenkooi. Zodat hij op veilige afstand al met zijn nieuwe vriendinnetje kan kletsen. Samen onder toezicht even op schoot is natuurlijk ook beren gezellig!!


Weerworf Browney

Browney is een beertje 50% skinny 50% gladhaar Dit resulteert in een grappig vachtje. Vrij dun behaard dus niet geschikt voor buiten!!

Helaas kan deze kanjer niet samen met zijn kooigenootje Skinny Choco. Ze kunnen elkaar niet luchten of zien…. Dus zijn we op zoek naar een onderdanig zeugje of grote ruimte met meerdere zeugjes

Ook voor Browney hebben wij natuurlijk een leenkooi. Zodat hij op veilige afstand al met zijn nieuwe vriendinnetje kan kletsen. Samen onder toezicht even op schoot is natuurlijk ook beren gezellig!!


Kiko is een gecastreerd skinny beertje van 5 mnd jong, nog heerlijk druk en energiek. Haastig opzoek naar een thuis met een vriendinnetje. Het is een mooie cavia maar niet heel groot. Hij is inmiddels gecastreerd en klaar om te gaan.

Hij is 4 Oktober gecastreerd!

Nog vruchtbaar tot 29 November