Skinny cavia’s

. Deze pagina is Zaterdag 6 November ge-update!

Deze leuke, mooie, lieve kale rakkers zoeken een heerlijk warm plekje met veel lekkere groentjes en brokjes waar ze energie uit kunnen halen om zich warm te houden. Skinny cavia’s zijn super leuk maar hebben wel wat extra zorg nodig dan gewone cavia’s lees de skinny pagina even door.


Kale Leo GERESERVEERD!

Och wat is het altijs weer een verrassing als er zo een mooie kale man onder zijn fleece dekentje uit kruipt. deze kleine prins heet Leo. En Leo is echt een prinsje want hij heeft bij zijn baasje een prinsen leven gehad met zachte mandjes luxe groentjes en veel kriebels en knuffels. Leo is hier door aanhankelijk en vind het prima om bij je te zitten. Leo is 28/11/2020 geboren. Leo is een skinny / weerwolfje. Voor een weerwolfje vind ik hem te kaar en voor een skinny heeft hij te veel haar……. Dus maken we er gewoon een Skinny weerwolfje van 

Deze kanjer word hoogstwaarschijnlijk vandaag al gecastreerd!  Heb je interesse lees dan onze skinny pagina even door.


Kiko GERESERVEERD!

Kiko is een gecastreerd skinny beertje van 5 mnd jong, nog heerlijk druk en energiek. Haastig opzoek naar een thuis met een vriendinnetje. Het is een mooie cavia maar niet heel groot. Hij is inmiddels gecastreerd en klaar om te gaan.

Hij is 4 Oktober gecastreerd!

Nog vruchtbaar tot 29 November