Welkoop Wijk bij Duurstede

Welkoop  Wijk bij Duurstede verkoopt al jaren dieren meer in hun winkel!

Zij werkte al geruime tijd samen met de cavia opvang uit Nieuwegein. Helaas is deze caviaopvang gestopt. Inmiddels is er een leuk contact tussen onze opvang en Welkoop Wijk bij Duurstede ontstaan. Onze caafjes hebben daar vriendjes gemaakt en ravotten er heerlijk op los.

Ipv het verkopen van dieren hebben ze een enorm mooi verblijf met cavia’s uit de opvang. De caafjes hebben het daar enorm naar hun zin, en het ontbreekt ze aan niets.

Welkoop Wijk bij Duurstede spoort op deze manier hun klanten aan om eerst goed na te denken bij het aanschaf van een cavia en laat ze op deze mooie manier kennis maken met onze cavia opvang. Wij zijn enorm blij met dit contact.

Tevens hebben ze ons  mooie producten uit hun ruitersport afdeling gegeven om op deze te verkopen en een extraatje voor de opvang op te halen. Enorm lief!

https://www.facebook.com/Welkoop-554037884625141/

Langbroekseweg 3
Wijk bij Duurstede
Bellen 0343 591 470

Welkoop Wijk Bij Duurstede is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wijk Bij Duurstede, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop  is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht.

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wijk Bij Duurstede? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Wijk Bij Duurstede draaien: 0343-591470. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.