Beschikbare cavia’s

Ben je op zoek naar cavia’s, er zijn diverse beschikbare cavia’s.

Ben je opzoek naar een koppeltje cavia’s of is een van je cavia’s overleden dan is het heel leuk om cavia’s uit de opvang een kans te  geven!  Er zijn diverse beschikbare cavia’s deze lieverds zullen je hun hele leven dankbaar zijn. Het is tenslotte niet hun keus geweest om in de opvang terecht te komen….  Het aanbod is vaak groot en wij denken in alle gevallen mee.. Wel hebben we te maken met de Covid 19 maatregelen.

Scrol deze hele pagina naar beneden en lees de verhalen van deze lieverds.

Wat verwachten wij van de nieuwe cavia adoptanten:

 • De cavia’s hebben verblijf van minimaal. 1.20 x 50 cm voor 2 cavia’s. Voor elke cavia daar bij 30 cm extra. Hoe meer ruimte er is hoe fijner de leefomgeving  van de cavia’s is. Ze vinden het heerlijk om hun verblijf te verkennen. Huisjes of tunneltjes zijn leuke verstop plekjes. Je kan de kooi nog uitbreiden met een rennetje!
 • Cavia’s kunnen niet permanent alleen gehouden worden! Hier is bij ons ook geen discussie over mogelijk. Dit echt uit liefde voor onze dieren. Het overbruggen van een castratie periode/ vruchtbaarheid risico is natuurlijk geen probleem.
 • Wij staan niet achter het fokken van cavia’s. Er zijn al genoeg caafjes die een plekje zoeken. Dekbeertjes / of zeugjes om mee te fokken zult u bij ons niet mee krijgen.
 • Dieren zijn geen speelgoed,  ze hebben liefde, aandacht en zorg nodig.
 • Lees je goed in over de verzorging, huisvesting, voeding van de cavia’s op deze site.
 • De gehele verzorging en verantwoordelijkheid ligt bij u!  Verwacht dit niet van uw kinderen, zij zullen na een tijdje de interesse in de cavia’s verliezen. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk………

De pagina beschikbare cavia’s is 2 Maart bijgewerkt.

Niet alle cavia’s die afgestaan worden komen op de pagina beschikbare cavia’s te staan. Soms zijn ze al weer geplaatst voor dat we de site bijgewerkt hebben. Denk hier bij aan adoptanten die bij ons een castraat geadopteerd hebben waar nog een zeugje bij geplaatst moet worden. Maar over het algemeen zijn er aardig wat beschikbare cavia’s.

Gelukkig vinden de cavia’s vaak weer snel een nieuw warm en liefdevol thuis.

COVID 19 Maatregelen!

Winkeltje


Cavia’s die een blijvend thuis zoeken,


. Speedy is gereserveerd. .

Speedy een jonge dame van 2.5 jaar oud. Super mooi en natuurlijk lief net als alle cavia’s maar…….. Speedy heeft een hele binnen tuin met haar vriendinnetje en de landschildpad voor zich zelf gehad. Vrijheid en ruimte is wat dit meisje gewend is. Wij zoeken dan ook een ruim verblijf voor haar waar ze lekker zich zelf kan zijn….. Het is dus geen schoot cavia en ze doet haar naam ere aan want ze is echt super snel. Dus zeker niet geschikt voor kids om veel in handen te hebben. Ze word daar gewoon niet gelukkig van. Een lief vriendinnetje of vriendinnetjes is wat zijn zoekt, een zachtaardige castraat zou ook leuk zijn.


. Sky en Sunny zijn gereserveerd. .

Dit is Sky, een knappe dame van ongeveer 2 jaar oud. Sky heeft een moeilijke start gehad in haar leven, ze is halfdood en gedumpt op straat gevonden.
Via een opvang is ze bij een goed thuis gekomen , waar ze regelmatig in de ren mocht en 3x per dag een schaaltje met groente kreeg, vooral een klein beetje peterselie is favoriet.
Sky is altijd een beetje angstig gebleven en vindt het niet prettig om lang op schoot te zitten. Ze heeft prachtige haartjes maar deze moeten af en toe wel bij geknipt worden als ze te lang worden. Haar maatje is overleden en zodoende is Sky bij de opvang terecht gekomen en zoekt een rustig en liefdevol nieuw thuis met haar nieuwe vriendinnetje uit de opvang Sunny. Sunny is 4 mnd en vind mensen ook nog best spannend.

Wij willen graag dat Sky in haar eigen verblijf en met haar eigen spulletjes geplaatst word. Ze woont in een mooie 120 kooi met tafel en diverse huisjes.  Ook is er een ren voor de dames met toebehoren om deze lieve dames de pootjes te laten strekken. Heb je interesse in deze lieve dames en hun huisvesting dan horen we het graag.


. Tim en Bram gereserveerd. .Tim en Bram zijn 2 stabiele beren ze zijn lief samen en vinden het reuze gezellig samen. De 2 broers zijn September 2019 geboren en zien er super mooi uit. de vachtjes glimmen en zijn goed bij gehouden. Het verhuizen naar de opvang was even spannend. Alle nieuwe geurtjes geluidjes en heel iemand anders die je eten komt brengen is toch wel even wennen. Deze mannen verdienen weer een liefdevolle plek met baasjes die het geen probleem vinden om deze mooie vachtjes te onderhouden.


. Misty en Lilo zijn gereserveerd. .

Misty en Milo zijn 2 super lieve meisjes, Ze zijn 27/7/2020 geboren. Ze komen van een warm en liefdevol thuis. Dit zoeken we natuurlijk ook bij de nieuwe baasjes. Heerlijke groentjes en een warme knuffel.


Nog Vrij om te reserveren.

Teddy en zijn beste vriendje Bobby, wat zijn ze leuk he!1 Deze 2 kanjers fijnpas 6 mnd jong maar al aardig aan de maat! Dit komt natuurlijk ook door hun prachtige vacht. Deze vacht doet super aandoenlijk aan maar moet wel verzorgd worden. Persoonlijk zou ik ze 2x per jaar lekker kort knippen zeker de zomer maanden. Kammen of borstelen willen ze niet en daar doe je ze ook geen plezier mee. Dit zou echt rustig aan geoefend moeten worden. Het is een geweldig leuk stel samen. Het zijn geen helden ze vinden veel dingen nog wel erg spannend. Dit zijn nog jongen dieren en met veel geduld en liefde kom je een heel eind.


Nog Vrij om te reserveren.

Kijk eens wat een super leuke cavia man er bij ons is komen wonen! Deze jongen heet Bartel Jaap. Is dat geen geweldig mooie naam. Bartel Jaap is een buiten cavia en kan dus binnen of buiten. Hij is gewend aan de buiten temperatuur maar vind het binnen ook geen probleem. Bartel Jaap is ruimte gewend, hij heeft het liefst 1 of meerdere dames straks na zijn castratie om zich heen. Heeft u thuis een eenzaam zeugje of groepje dames die echt op een beer zitten te wachten dan kan Appa een week na zijn castratie al gezellig mee. Wij hebben evt leenkooien zodat u hem al in zijn eigen verblijf kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin. Zo zijn ze beiden al niet meer eenzaam en kunnen ze al met elkaar communiceren. Wilt u juist starten met een leuk koppel cavia’s dan kan dat natuurlijk ook! Wij hebben straks wel een leuk vriendinnetje voor Bartel Jaap.


Gecastreerde beren,

. Lilo is gereserveerd. .

Lilo is een leuke gecastreerde beer! Helaas vloog de vlam in de pan met zijn broertje en kam Lilo terug naar de opvang. Het leek zo goed te gaan samen maar helaas had de verhuizing naar de opvang en het verhuizen naar een nieuw thuis toch de relatie verstoord. De mannen konden niet meer door 1 deur….. Beide mannen zijn inmiddels gecastreerd en Lilo word door ons herplaatst Van af eind maart kan hij bij 1 of meerdere dames geplaatst worden. Wij hebben evt leenkooien zodat u hem al in zijn eigen verblijf kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin. Zo zijn ze beiden al niet meer eenzaam en kunnen ze al met elkaar communiceren. Wilt u juist starten met een leuk koppel cavia’s dan kan dat natuurlijk ook! Wij hebben straks wel een leuk vriendinnetje voor Lilo

Nog Vrij om te reserveren.

Bollie was het maatje van Zulu, De mannen kwam samen binnen maar de volgende dag vloog de vlam in de pan. de mannen konden hun hormonen niet de baas bij al die lekkere luchtjes…….. De mannen gaan dus zonder elkaar verder.  Bolli is een leuke lieve maar drukke beer. Super snel en klimt graag overal boven op. 1 Of meerdere vriendinnetjes zou hij geweldig vinden. . Bollie is 22 Februari gecastreerd. Heeft u thuis een eenzaam zeugje of groepje dames die echt op een beer zitten te wachten dan kan Bollie al gezellig mee. Wij hebben evt leenkooien zodat u hem al in zijn eigen verblijf kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin. Zo zijn ze beiden al niet meer eenzaam en kunnen ze al met elkaar communiceren.


Deze super snelle jongen hebben we de naam Ratco gegeven, Hij is echt super snel maar ooo zo leuk! echt een boef. Deze lieverd is nog maar 5 mnd en moet nog veel leren. We plaatsen hem graag bij 1 of meerdere dames. Hij is 22 Februari gecastreerd. Heeft u thuis een eenzaam zeugje of groepje dames die echt op een beer zitten te wachten dan kan Ratco al gezellig mee. Wij hebben evt leenkooien zodat u hem al in zijn eigen verblijf kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin. Zo zijn ze beiden al niet meer eenzaam en kunnen ze al met elkaar communiceren. Wilt u juist starten met een leuk koppel cavia’s dan kan dat natuurlijk ook! Wij hebben straks wel een leuk vriendinnetje voor RatcoDe onderstaande mannen moeten nog gecastreerd worden. Maar zijn zeker al vast te reserveren. Zodra er een datum gepland is dan vermelden we dit op de site. Helaas worden er heel veel beren afgestaan en moeten we wachten tot er tijd is voor castratie. 

Het is ook een optie om een ongecastreerde beer te adopteren en deze zelf te laten castreren. Dit zal waarschijnlijk een stukje sneller gaan en dit ontlast onze dierenartsen.


Nog Vrij om te reserveren. info volgt.


Nog Vrij om te reserveren.

Blacky is een super toepasselijke naam voor dit dropje. Dit manneke is gitzwart en heeft een super leuk kruintje op zijn kopje. Blacky kreeg het aan de stok met zijn 2 vrienden en dit ging helaas niet meer samen. Tot groot verdriet van zijn baasje. Blacky kruipt graag onder een kleedje of in je kleding weg. Daar voelt hij zich fijn. Blacky is een mooie gezonde cavia! Hij heeft alleen aan alle twee zijn pootjes een 4e teentje. Deze horen extra bij hem, maakt hem speciaal. Heeft u thuis een eenzaam zeugje of groepje dames die echt op een beer zitten te wachten dan kan Appa een week na zijn castratie al gezellig mee. Wij hebben evt leenkooien zodat u hem al in zijn eigen verblijf kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin. Zo zijn ze beiden al niet meer eenzaam en kunnen ze al met elkaar communiceren


Nog Vrij om te reserveren.

Deze knappe man heet Ravi, Het is een mooie stoere beer van 1 jaar jong. Leeft buiten maar vind het ook gezellig om binnen te komen wonen. Het is een lieve beer die haastig op zoek is naar wat leuke dames om hem heen, alleen vind hij maar ongezellig. Met de andere mannen maakte hij thuis ruzie, dus dat was helaas geen doen. Heeft u thuis een eenzaam zeugje of groepje dames die echt op een beer zitten te wachten dan kan Ravi een week na zijn castratie al gezellig mee. Wij hebben evt leenkooien zodat u hem al in zijn eigen verblijf kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin. Zo zijn ze beiden al niet meer eenzaam en kunnen ze al met elkaar communiceren. Start u met cavia’s dan kan dat natuurlijk ook met deze man. Wij zorgen dan voor een leuk zeugje na zijn vruchtbare periode.


. Hans en Frans  zijn gereserveerd. .

Hans en Frans 2 stoere vrienden, het buiten leven gewend! Willen graag samen de boel vermaken. Ze zijn lief en veel in handen geweest. Deze mannen zijn 5 mnd jong en mooi op gewicht. Hun bazinnetje heeft ze helle veel tijd, liefde en aandacht gegeven.


Nog Vrij om te reserveren.

Toby is een mooie jongen, hij heeft een zachtaardig karaktertje. Hij vind alles nog een beetje spannend. Maar dat zal snel anders worden als hij weer een nieuw thuis krijgt. Wij gunnen Toby een vriendinnetje dus ook deze kanjer laten wij castreren. Heeft u interesse in deze mooie lieve jongen laat het ons dan weten. Heeft u thuis een eenzaam zeugje of groepje dames die echt op een beer zitten te wachten dan kan Toby een week na zijn castratie al gezellig mee. Wij hebben evt leenkooien zodat u hem al in zijn eigen verblijf kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin. Zo zijn ze beiden al niet meer eenzaam en kunnen ze al met elkaar communiceren.


Nog Vrij om te reserveren.

Appa was het vriendje van Momo maar helaas zijn deze mannen elkaar enorm aan het irriteren en worden ze hier beide niet gelukkig van. Dit is voor niemand leuk dus gaan de mannen na castratie apart van elkaar verder met een leuk vriendinnetje. Dit zal een hoop rust geven. Oppakken vinden ze erg spannend maar eenmaal een tijdje op schoot vinden ze het toch wel erg gezellig. de mannen zijn zo 4 mnd jong. Heeft u thuis een eenzaam zeugje of groepje dames die echt op een beer zitten te wachten dan kan Appa een week na zijn castratie al gezellig mee. Wij hebben evt leenkooien zodat u hem al in zijn eigen verblijf kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin. Zo zijn ze beiden al niet meer eenzaam en kunnen ze al met elkaar communiceren


Nog Vrij om te reserveren.

Momo was het vriendje van Appa maar helaas zijn deze mannen elkaar enorm aan het irriteren en worden ze hier beide niet gelukkig van. Dit is voor niemand leuk dus gaan de mannen na castratie apart van elkaar verder met een leuk vriendinnetje. Dit zal een hoop rust geven. Oppakken vinden ze erg spannend maar eenmaal een tijdje op schoot vinden ze het toch wel erg gezellig. De mannen zijn zo 4 mnd jong. Heeft u thuis een eenzaam zeugje of groepje dames die echt op een beer zitten te wachten dan kan Momo een week na zijn castratie al gezellig mee. Wij hebben evt leenkooien zodat u hem al in zijn eigen verblijf kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin. Zo zijn ze beiden al niet meer eenzaam en kunnen ze al met elkaar communiceren


Nog Vrij om te reserveren.

Mooie, lieve, knappe Jopie! Wat hebben zijn baasjes enorm goed voor hem en zij maatje gezorgd. Helaas werd het maatje van Jopie ziek, en heeft het niet gered. Uit liefde voor hun kanjer is Jopie naar de opvang gebracht en laten wij deze lieve jongen castreren en krijgt hij een lief vriendinnetje. (of misschien wacht er wel ergens een eenzaam zeugje op deze lieverd) Ook dat is natuurlijk bespreekbaar. Jopie is erg verwend en heeft heerlijke zachte matjes en slaaptunneltjes. Hij geniet daar enorm van. Jopie is een mooie sterke cavia van 1.5 jaar jong. Kan jij hem weer een gouden thuis bieden? Heeft u thuis een eenzaam zeugje of groepje dames die echt op een beer zitten te wachten dan kan Jopie een week na zijn castratie al gezellig mee. Wij hebben evt leenkooien zodat u hem al in zijn eigen verblijf kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin. Zo zijn ze beiden al niet meer eenzaam en kunnen ze al met elkaar communiceren


Nog Vrij om te reserveren.

Benny is een stoere stevige cavia beer die net als vele van zijn beren opvang maatjes een warm thuis zoekt. Deze jongen heeft behoefte aan rust en een vriendinnetje. Een plek waar hij rustig mag wennen en zich zelf mag zijn. Het is geen held en mensen zijn nog best wel eng voor hem. Deze man komt van buiten dus kan na zijn castratie leuk bij bv een groep buiten zeugjes. Of misschien juist toch lekker binnen in een mooi groot verblijf. Heeft u thuis een eenzaam zeugje of groepje dames die echt op een beer zitten te wachten dan kan Benny een week na zijn castratie al gezellig mee. Wij hebben evt leenkooien zodat u hem al in zijn eigen verblijf kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin. Zo zijn ze beiden al niet meer eenzaam en kunnen ze al met elkaar communiceren


Nog Vrij om te reserveren.

Banjo is familie van Benny en heeft eigenlijk het zelfde verhaal…. Banjo is een stoere stevige cavia beer die net als vele van zijn beren opvang maatjes een warm thuis zoekt. Deze jongen heeft behoefte aan rust en een vriendinnetje. Een plek waar hij rustig mag wennen en zich zelf mag zijn. Het is geen held en mensen zijn nog best wel eng voor hem. Deze man komt van buiten dus kan na zijn castratie leuk bij bv een groep buiten zeugjes. Of misschien juist toch lekker binnen in een mooi groot verblijf. Heeft u thuis een eenzaam zeugje of groepje dames die echt op een beer zitten te wachten dan kan Benny een week na zijn castratie al gezellig mee. Wij hebben evt leenkooien zodat u hem al in zijn eigen verblijf kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin. Zo zijn ze beiden al niet meer eenzaam en kunnen ze al met elkaar communiceren


Nog Vrij om te reserveren.

Deze geweldige knappe man hebben wij de naam Basta gegeven. Hij is geweldig van kleur met zijn mooie oranje buikje en pootjes. Basta is ook het buiten leven gewend en geniet van alle ruimte om zich heen. Klimmen op tunneltjes en huisjes is wat hij het liefste doet. Heerlijk ravotten. Na zijn castratie mag hij kennis gaan maken met zijn nieuwe mensen familie. Ook voor deze mooie man zoeken wij mensen met geduld. Er is veel mogelijk maar verwacht dit niet binnen een week. Basta is 9 mnd jong. Heeft u thuis een eenzaam zeugje of groepje dames die echt op een beer zitten te wachten dan kan Basta een week na zijn castratie al gezellig mee. Wij hebben evt leenkooien zodat u hem al in zijn eigen verblijf kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin. Zo zijn ze beiden al niet meer eenzaam en kunnen ze al met elkaar communiceren


Nog Vrij om te reserveren.

Wij willen u voorstellen aan Baco,1 jaar jong!  Deze jongen heeft het bij zijn kooigenoot aardig te verduren gehad. Dat is nog terug te zien aan zijn gekartelde oren. Wij krijgen zo enorm veel vechtende beren binnen dat ik er soms een beetje moederloos van word. Zoveel mensen, zoveel meningen….. Maar helaas zijn vaak de dieren de dupe van eindeloos proberen volwassen beren aan elkaar te koppelen. Wij gaan voor rust en een gouden toekomst. Geen haantjes meer bij elkaar maar castreren en een lieve dame er bij of misschien wel een groepje.. Dat is wat wij onze jongens gunnen. Heeft u thuis een eenzaam zeugje of groepje dames die echt op een beer zitten te wachten dan kan Basta een week na zijn castratie al gezellig mee. Wij hebben evt leenkooien zodat u hem al in zijn eigen verblijf kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin. Zo zijn ze beiden al niet meer eenzaam en kunnen ze al met elkaar communiceren


. Knabbeltje is gereserveerd. .

Deze mooie man heet Knabbeltje. Knabbeltje is een rustige stabiel cavia die veel in handen is geweest. Hij is erg mak en vind alles wel goed. Knabbeltje is al 3 jaar alleen en zal na zijn castratie gekoppeld worden aan een vriendinnetje. Samen is natuurlijk veel leuker dan alleen. Wacht er misschien ergens een lief meisje op hem dan is dat ook zeker bespreekbaar!! Het is belangrijk dat zijn nieuwe vriendinnetje ook rustig is van aard. Heeft u thuis een of meerdere rustige zeugjes in een ruim verblijf dan zou ik maar snel reageren. Hij is echt super leuk!! Heeft u thuis een eenzaam zeugje of groepje dames die echt op een beer zitten te wachten dan kan Knabbeltje een week na zijn castratie al gezellig mee. Wij hebben evt leenkooien zodat u hem al in zijn eigen verblijf kennis kan maken met zijn nieuwe vriendin. Zo zijn ze beiden al niet meer eenzaam en kunnen ze al met elkaar communiceren


. Kruimel is gereserveerd . .

Deze lieve kruimel was het vriendje van Jack maar in eens was de vriendschap over…….. Erg jammer want het ging lange tijd erg goed. Wij laten beide mannen castreren en op die manier gaan ze los van elkaar een mooi en stabiel leven tegemoet met een leuk vriendinnetje. Deze knappert is 5 mnd jong en zal blij zijn met een zachtaardig vriendinnetje. Ook deze man is veel liefde en aandacht gewend maar door het vechten en daarna verhuizen naar de opvang nu een beetje onzeker……


Skinny cavia’s 

Lees eerst even de pagina skinny cavia’s door.

Nog Vrij om te reserveren.

Lieve mooie vrolijke knuffelige Henry zoekt een blijvend warm thuis! Deze man is een en al liefde! Henry is gecastreerd en heeft behoefte aan een vriendinnetje die lekker tegen hem aan kruipt. Lees je wel goed in als je reageert op een skinny cavia. Het zijn geweldige dieren maar je moet wel weten waar je aan begint.


Special need cavia’s,

Op het moment geen cavia’s uit te plaatsen met een rugzakje..


Waarom staan er zo weinig zeugjes op de pagina beschikbare cavia’s…….

Veel zeugjes komen mogelijk drachtig binnen. Dit houd dus in dat ze misschien kleintjes krijgen. Wij houden deze mogelijk drachtige zeugjes 70 dgn in de opvang. Zij worden door ons gemonitord en werpen hun nestje bij ons. De dames die toch leeg blijken te zijn komen dan in aanmerking voor adoptie. Ook gaan mensen die een castraat bij ons adopteren voor op het adopteren van een of meerdere zeugjes. Wij krijgen zo ontzettend veel beren binnen ook deze mannen verdienen een plekje en een kans op een blijvend maatje. Door deze mannen te laten castreren en aan een zeugje te koppelen ziet hun toekomst er ook weer rozenkleuring uit.


Dierenartsenpraktijk Maarssen en Caressa Dierenziekenhuis castreren onze mannen.

De beren zijn na castratie nog 4 tot 6 weken vruchtbaar! evt is het mogelijk om een leenkooi van ons te lenen zo dat de beer toch bij u thuis kan wennen aan zijn nieuwe vriendin / vriendinnetjes zonder dat er een ongelukje gebeurt! Want een ongeluk zit in een klein hoekje.

Gecastreerde beer

Een groot gedeelte van onze beren word gecastreerd als hun gezondheid en leeftijd dat toestaat. Sommige beren leven al hun hele leven samen en is castratie niet eens nodig.  Het opvangen van al deze cavia’s brengt natuurlijk ook kosten met zich mee. Deze kosten vangen wij voor een gedeelte op uit de vergoeding van herplaatste cavia’s.

Voor herplaatsing vragen wij de volgende vergoeding:

 • Zeugje 15,00
 • Beertje 12,50
 • Baby beertjes 15,00 tot 3 mnd
 • Baby Zeugjes 20,00 tot 3 mnd
 • Gecastreerd beertje  50,00
 • Gecastreerde Skinny beer 65,00
 • Skinny Zeugje 35,00
 • Vroegcastraat 50,00

Deze vergoeding vloeit terug de opvang in!

Geen afstandskosten, kleine bijdragen is wenselijk…

Mensen betalen tot op heden bij ons geen afstandskosten op het moment dat ze een dier afstaan. Dit is om het dumpen van cavia’s tegen te gaan. Te vaak worden er nog gedumpte cavia’s gevonden in de omgeving.

Een vrijwillige bijdragen is natuurlijk meer dan welkom, zeker bij de beertjes….  De beren die niet gecastreerd zijn, die alleen opgenomen moeten worden in de opvang moeten vrijwel altijd gecastreerd worden. Onze dierenartsen komen ons gelukkig in de kosten tegemoet maar dan nog blijft dit een grote uitgave voor de opvang.

Van de adoptie kosten die betaald worden betalen wij:

 • Bodembedekking
 • Goede voeding
 • Dierenarts kosten
 • Medicijnen
 • Castratie kosten
 • Anti-parasitaire middelen
 • Huisvesting.
 • Vitamine’s

Beschikbaarheid

Informeer even naar de beschikbare cavia’s op het moment….

Cavia’s die net binnen komen willen we niet belasten met een fotosessie…..

Wij hebben evt ook alle toebehoren (kooi/ fles/ voerbakjes/ hooiruifjes/ vervoerbakjes, binnen rennen,  buiten rennen) ter overname. Ook zo ondersteunt u de opvang!

Kijk even in ons Winkeltje

Wij werken samen met Dierenspeciaalzaak Pel Eemland diervoerders, Welkoop Wijk bij Duursteden en Jumper Overvecht. Deze samenwerking houd in dat er ook opvang  cavia’s bij hun in de winkel gehuisvest zijn. Er zijn al zoveel cavia’s die een liefdevol thuis zoeken!

Wij werken samen met Dierenartsenpraktijk Maarssen  en Caressa Dierenziekenhuis

Wij vangen naast de cavia’s al jaren lang heel veel dieren op. Van kippen/ konijnen tot papegaaien en varkens….. Kijk eens op onze kinderboerderij website. Bij ons staan de dieren op nr 1. Elk dier heeft recht op een liefdevol thuis!